La UEM Germans Homs escombra el Badalonès

L’últim quart va ser clau perquè els mataronins sumessin una victòria més complicada del que sembla pel resultat final

Bàsquet UEM Germans Homs - Badalonés

La UE Mataró Germans Homs va trencar una ratxa negativa fora de casa després de superar el Badalonés de 23 punts. L’última victòria a domicili dels mataronins va ser a mitjans d’octubre.

La igualtat va marcar els primers compassos del partit (11-10, min. 10), però en el segon quart la UEM Germans Homs va aconseguir agafar avantatge en el marcador (18-32, min. 20) gràcies a “la concentració, l’ordre i la bona actitud defensiva” demostrada a pista, en paraules del tècnic Charly Giralt en declaracions a Ràdio Santvi.

A la represa, els mataronins van tenir moltes dificultats per trobar la cistella i només van ser capaços d’anotar 7 punts en el tercer quart, mentre els locals aprofitaven per apropar-se en l’electrònic (37-39, min. 30). Una situació que els homes entrenats per Charly Giralt van ser capaços de remuntar en l’últim període després d’una gran actuació ofensiva que es tradueix en 32 punts anotats (48-71, final).

Badalonès 48 – 71 UE Mataró Germans Homs

UEM Germans Homs: Rodríguez (3), Juanola (18), Ariño (10), Touré (11), Traver –cinc inicial– Solé (18), Viñallonga (2), Cabrera, Ventura, Moreno, Cánovas (9).
Parcials: 11-10, 7-22, 19-7, 11-32.