Els mataronins superen el segon classificat i pugen a la cinquena posició

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 27 Gener 2020 10:41

Bàsquet UE Mataró - Cornellà

La UE Mataró Germans Homs tenia una cita complicada aquest cap de setmana amb la visita del classificat al Josep Mora. El marcador va estar igualat fins a la mitja part, però en la segona meitat els mataronins van dominar el partit per acabar enduent-se una victòria important.

El Cornellà va imposar-se en el primer quart (15-18, min. 10), però els mataronins van ser superiors en el segon període i van aconseguir arribar a la mitja part amb el marcador igualat (34-33, min. 20).

A la represa, els homes entrenats per Charly Giralt van mantenir la bona dinàmica, cosa que els permetia agafar un petit avantatge, però no suficient per estar tranquils (52-48, min. 30). Quedaven per davant 10 minuts on podia passar de tot. Tot i això, els unionistes van ser capaços no només de mantenir-se, sinó d’ampliar la diferència. Finalment, els de Mataró van sumar una victòria lluitada, en un partit on van anar de menys a més (75-62, final).

Jaume Solé, amb 16 punts, 4 rebots i 4 assistències, va ser el més valorat del conjunt mataroní (21 val.). També va tenir un paper destacat Omaru Touré, amb 8 punts, 14 rebots i 18 de valoració.

UEM Germans Homs 75 – 62 Cornellà

UEM Germans Homs: Cabrera (8), Juanola (16), Ariño (9), Touré (8), Traver (3) –cinc inicial– Solé (16), Viñallonga (10), Rodríguez (2), Ventura (3), Moreno (-), Cánovas (3).
Parcials: 15-18, 19-15, 18-15, 23-14.