Sorpresa a la Lliga Femenina: Rosó Buch deixa l’Uni Girona i fitxa pel València Basket

La jugadora de Mataró ha arribat a un acord amb el club gironí per rescindir el seu contracte

Rosó Buch

El divendres s’ha llevat amb una notícia sorprenent a la Lliga Femenina Endesa. La capitana de l’Uni Girona, la mataronina Rosó Buch, ha arribat a un acord amb el València Basket per disputar amb el club taronja el que queda de temporada. Tal com informa el club gironí, la jugadora i el seu agent han sol·licitat trencar el seu contracte i el club ha considerat oportú acceptar-ne la rescissió. Per la seva part, Buch ha agraït la confiança que l’Uni Girona ha dipositat en ella durant aquests gairebé quatre anys a través d’una carta de comiat publicada a Twitter. “He de pensar en mi, el cap i el cor em demanen un canvi. Estic preparada per nous reptes”, confessa la jugadora.

Durant la seva estada al club gironí, Buch ha conquerit dos subcampionats de Lliga i tres de Copa, tres Lligues Catalanes, una Supercopa i un campionat de Lliga.

L’escolta catalana marxa del club gironí poc després de l’arribada de Marta Xargay, la qual va ser una altra sorpresa pels aficionats a la Lliga Femenina.  Tot i això, la sortida de Buch s’afegeix a la de Brittney Sykes i les baixes per lesió d’Helena Oma, que no estarà disponible el que queda de temporada, i Núria Martínez, de la qual se n’espera la reincorporació. Amb aquests moviments, l’equip entrenat per Eric Surís compta només amb vuit jugadores.