Els mataronins han començat la segona volta amb una derrota davant el Salou

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 13 Gener 2020 12:17

Bàsquet UE Mataró - Salou

El sènior masculí de la UE Mataró rebia diumenge el Salou en el primer partit de l’any i també de la segona volta. Els mataronins tenien un repte: mantenir-se imbatuts al Josep Mora. Però la irregularitat ofensiva al llarg del partit va passar factura als locals, que van acabar perdent de 7 punts.

El duel va començar igualat entre tots dos conjunts, impartint un alt ritme de joc i endollats de cara a cistella (24-23, min. 10). Al segon quart, però, la UEM Germans Homs va xocar amb la defensa visitant. Els de Salou aconseguien deixar els de Mataró amb només 10 punts en tot el parcial, fet que els permetia arribar al descans amb un petit coixí (34-42).

A la represa, els mataronins van refer-se i van reduir la diferència en el marcador fins a empatar el partit (54-54, min. 30). L’últim quart arribava amb tot per decidir. Tots dos equips tenien opcions per endur-se la victòria, però els locals només van ser capaços d’anotar 7 punts, una xifra insuficient davant els 14 punts del Salou (61-68, final).

Omaru Toure (19 punts, 17 rebots i 30 de valoració) va ser el jugador més destacat del partit.

UE Mataró Germans Homs 61 – 68 Salou

UEM Germans Homs: Viñallonga (5), Cabrera (2), Juanola (14), Toure (19), Traver (6) –cinc inicial– Solé (3), Rodríguez (0), Ventura (0), Ariño (12), Torres (0), Cánovas (0).
Parcials: 24-23, 10-19, 20-12, 7-14.