La UEM Germans Homs supera l’Olivar i es manté en la zona alta

Juanola i Touré, amb 37 i 33 de valoració respectivament, van portar les regnes de l'equip

Bàsquet UE Mataró - Olivar Zaragoza

La UEM Germans Homs va sumar una nova victòria abans de marxar de vacances de Nadal. El partit va començar molt igualat, però a partir del segon quart, els mataronins van anar agafant distància en el marcador fins a acabar guanyant còmodament.

Tots dos equips van saltar a pista marcant un ritme alt de partit, i també molt igualat (18-18, min. 10). Al segon període, una bona defensa de la UEM va impedir als visitants encistellar més de 10 punts, fet que els permetia arribar al descans per davant (34-28, min. 20).

A la represa, els de Mataró es van trobar còmodes dins la pista i van seguir ampliant la diferència en el marcador. Juanola (31 punts) i Touré (17 punts i 20 rebots) van ser claus en la victòria local.

La UEM marxa de vacances de Nadal en cinquena posició, amb un balanç de 9 victòries i 4 derrotes (igual que el segon, el tercer i el quart classificats).

UEM Germans Homs 88 – 73 Olivar

UEM Germans Homs: Viñallonga (0), Cabrera (6), Juanola (31), Toure (17), Traver (15) –cinc inicial– Solé (12), Rodríguez (0), Ventura (0), Ariño (0), Moreno (0), Torres (0) i Cánovas (7).
Parcials: 18-18, 16-10, 28-23, 26-22.