Sorpresa al bàsquet mataroní: David Romero fitxa pel Mataró Parc Boet

L’ala-pivot mataroní ha passat pràcticament tota la seva carrera a la UEM

David Romero

Ja fa dues setmanes que la lliga EBA va finalitzar pels dos conjunts de la ciutat que hi competeixen, el Mataró Parc Boet i el Mataró Feimat. Amb el cap pensant ja en la temporada vinent, els dos equips han de moure fitxa i reforçar la plantilla, de cara a millorar els resultats d’enguany.

La primera notícia que arriba, per part dels taronges, és ben sorprenent. El jugador que fins ara militava al Mataró Feimat, i qui ha estat el més valorat de l’equip en el total de la temporada, ha fitxat pel Boet de cara a l’any que ve. L'ala-pivot ha jugat durant 17 anys al conjunt groc, i ha estat un dels referents a nivell ofensiu, fent una mitjana de 15 punts, 7 rebots i 19 de valoració l'últim any.

Romero assegura que “no ha estat una decisió fàcil”, ja que marxa a un rival directe de la mateixa ciutat, i afegeix que el projecte que el Boet li ha ofert l'ha motivat més per encarar nous reptes i objectius.

El Boet també va fer oficial ahir la continuïtat dels dos entrenadors dels primers equips, amb Alberto Peña al masculí i Jordi Vizcaino al femení.