El Mataró Parc Boet es desfà enfront del líder

Dura derrota a casa que fa baixar els taronges una posició en la classificació

Bàsquet Mataró Parc Boet - TarragonaLa diferència en la classificació es va confirmar en un partit dur pels mataronins, que van veure com el rival cada vegada agafava més distància en el marcador sense deixar opcions pràcticament des de l’inici del partit.

Els primers 10 minuts van ser un reflex del qual seria el resultat final. Ja en el minut 6 l’Ibersol CB Tarragona va aconseguir avantatge (10-18) amb sis punts consecutius de Ferran Torres, qui acabaria sent el millor de partit i el jugador que més mal va fer als mataronins (24 punts, 33 de valoració). Amb els taronges incapaços d’aturar l’ofensiva visitant, la diferència no parava d’augmentar, finalitzant el quart amb un contundent 18-32.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Tarragona

El segon quart semblava anar a millor. Pujant el nivell d’intensitat i concentrats en la feina,, els locals aconseguien baixar dels 10 punts de diferència en arribar al descans (41-50).

Amb aquesta derrota i la victòria del seu perseguidor, el CB Cornellà, el Mataró Parc baixa una posició a la classificació (10è) empatat a punts amb el Cornellà (33).

Durant la segona part el Mataró Parc va anar a remolc i no va poder mantenir el ritme tarragoní, que va arribar a superar els 20 punts de marge i arribava a l’últim quart amb el partit molt encarrilat (53–72).

Un intent tímid de recuperació dels mataronins als primers minuts de l’últim quart no van poder evitar el que era cada vegada més patent: el Mataró Parc Boet acumulava una nova derrota a la lliga (68-91).

MATARÓ PARC BOET 68 - 91 IBERSOL CB TARRAGONA

Parcials: 18-32, 23-18, 12-22, 15-19

MATARÓ FEIMAT: Puig (14), De Pree (5), Aza (10), Francisco (7), Moore II (16) -cinc inicial- Merino (1), Duran (2), Tuxford (5), Solà (2), Forcada (6).