El Mataró Parc Boet, sense opcions a Salou

Els tarragonins agafen distàncies d'entrada i deixen el partit sense història

Bàsquet Mataró Parc Boet - Salou

El Mataró Parc Boet no va tenir cap opció en el seu desplaçament a Salou. L'equip local va sortir a jugar amb les idees molt clares i ben aviat va situar una distància de punts que resultaria infranquejable per als taronges. En un dia especialment espès de cara a la cistella, els nou jugadors taronges que van conformar la rotació de jugadors no van poder alterar en cap moment el signe del partit pel que la diferència va anar creixent poc a poc fins a la distància final. Un partit per oblidar i a esperar la següent jornada contra el Cornellà a l'Eusebi Millan.

L'estadística de valoració dels diferents jugadors és indicativa del partit nul dels taronges a Salou. Tots els jugadors del Mataró Parc Boet van tancar el partit amb puntuacions negatives en aquest aspecte i ni tan sols quan els locals van remenar la banqueta per repartir esforços l'equip mataroní es va poder escapar. Perduts els quatre parcials i insalvable el partit, bona part de la segona part va ser del tot sobrera.

SALOU 89 - MATARÓ PARC BOET 63

Parcials: 28-16, 24-20, 15-12, 22-15

MATARÓ PARC BOET: Puig (7), Tato (9), Merino (11), Aza (13), Francisco, De Pree (3), Duran, Pavkovic (3), Moore II (17). 

RESUM DEL PARTIT / TAC12