Advisoria serà el nou patrocinador de l'equip femení de l'AE Boet

El despatx d'advocats i economistes fa una aposta decidida per l'esport femení

181211Ba_SamarretaAdvisoria

En un acte celebrat avui dimarts a la Nau Gaudí s'ha donat a conèixer que Advisoria serà el nou patrocinador de l'equip femení de l'AE Boet Mataró que juga a la Lliga Femenina- 2, el segon nivell estatal, i que ara mateix és el cinquè equip de Catalunya.

Una vegada Alberto Peña, el gerent de l'AE Boet, ha fet la introducció a l'acte, han parlat els consellers d'Advisoria, Ivo Florenza i Manuel Fernàndez, que han explicat que Advisoria és un despatx d'advocats i economistes, amb seu a Mataró i Granollers, i que ha decidit fer un aposta clara per donar suport a l'esport femení. Van fer un procés de selecció per veure a quin club podien donar-lo i van escollir el Boet pels valors positius que transmet l'entitat.

Presentació Advisoria

Tot seguit ha parlat el president de l'entitat Quim Navarro que ha donat les gràcies, tant al nou patrocinador, com a altres que de forma més modesta també col·laboren amb l'entitat per poder tirar endavant un projecte de molta envergadura. Ha dit que l'acord havia estat una unió de voluntats i que per a ell era com haver guanyat un trofeu molt important. Ha acabat amb un somni: el de retornar el bàsquet femení de la ciutat a la màxima categoria estatal, on havia estat fa més de quaranta anys.

Ha tancat l'acte la regidora d'Esports Marisa Merchán que evidentment ha lloat aquest acord, sobretot pel fet que recolza l'esport femení, i ha desitjat que la col·laboració pugui durar molt de temps.

L'acord aquesta temporada serà per al primer equip, però Advisoria ampliarà el seu patrocini a tots els equips femenins a partir de la temporada 2019-20 i durant dues temporades, reafirmant així el seu compromís amb l'esport femení de totes les edats.

Presentació Advisoria

La plantilla de l'Advisoria Boet

Les jugadores que formen l'equip del que, a partir del mes de gener, serà l'Advisoria Boet són: Olga Ruano, Romina Rodríguez, Judy Jones, Elena Latorre, Camilla Frommelt, Silvia Diao, Itziar Llobet, Carla Gibert, Marta Claret i Maria Massuet. El primer entrenador és Jordi Vizcaíno, els seus ajudants són Igor Stankovic i Santi Guillén, el preparador físic és Bartu Martínez, la fisioterapeuta és Montse Gutiérrez i la doctora Sílvia Treviño.

Actualment estan classificades en el sisè lloc de la Lliga Femenina-2, amb un únic equip català per davant, el Barça CBS, dins d'un grup de 14 equips on hi ha equips gallecs, bascos, navarresos, asturians i lleonesos, a part de cinc equips catalans.