Derrota cruel del Feimat davant la seva gent

El Salou remunta al final i esguerra el dia de la presentació dels equips de l'entitat

  • Redaccio / Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 19 Novembre 2018 11:24

Bàsquet Mataró Feimat - Salou

Nostra culpa. En la prèvia d'aquesta jornada anticipàvem que el rival del Mataró Feimat venia de la part baixa de la classificació però en aquesta lliga EBA mai es pot donar res per fer. I menys una victòria en un partit enverinat, en un dia assenyalat. Diumenge se celebrava al Josep Mora la presentació dels equips de l'Esportiva i, amb més ambient, tot semblava preparat per una nova victòria de l'equip de Charly Giralt.

Bàsquet Mataró Feimat - Salou

Una victòria que s'intuïa durant bona part del partit però que va acabar escolant-se entre els dits de l'equip al final, de forma especialment cruel. Derrota al Mora, davant més públic i al final del matx. Decepció groga.

Bàsquet Mataró Feimat - Salou

El Feimat va sortir en tromba al primer quart, amb ganes d'agradar-se i de dominar el partit, el joc i el marcador. La seva efectivitat era alta i se'n va anar fàcilment per sobre els 10 punts d'avantatge. El segon i el tercer quart van ser més igualats i a la quarta tanda l'equip no va saber trobar ni l'encert ni la calma per madurar la situació. En aquestes, el Salou va anar acostant-se fins a impacientar els mataronins que van acabar perdent al final per una distància mínima. Final infeliç.

MATARÓ FEIMAT 73 - SALOU 75

Parcials: 25-13, 11-15, 21-19, 16-28

MATARÓ FEIMAT: Viñallonga (2), Cabrera (7), Rodríguez (2), Ventura (1), Ariño (7), Romero (24), Tardío, Estany (2), Touré (12), Solé (16), Traver (0).