Triomf històric del Mataró Parc Boet femení

L'equip taronja guanya el primer partit a casa de la Lliga Femenina-2 davant l'Ibaizábal Galdakao

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 14 Octubre 2018 09:43

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ibaizabal

El femení del Mataró Parc Boet tenia el dissabte a la tard el seu debut històric a casa en competició estatal en la segona jornada de la Lliga Femenina-2, amb la visita de l'Ibaizábal Galdakao basc. Feia set anys que a la nostra ciutat no s'havia vist un partit d'aquest nivell, des que hi havia jugat el Platges Mataró. L'equip taronja va superar la prova, després d'un partit vibrant, per aconseguir una victòria històrica, davant un equip basc que va estar sempre ficat dins del partit i lluitant pels dos punts.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ibaizabal

L'equip de Jordi Vizcaíno va semblar acusar una mica en el primer quart la pressió del debut a casa i l'equip basc va manar en el marcador. En el segon va passar a tenir el domini de la situació, i ja va cedir-lo fins al final, desencadenant la lògica alegria del seu públic, que va omplir les grades del Millan.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ibaizabal

El Boet tot i que va tenir un percentatge baix en els triples (19%, amb només 5 de 27) va exercir el domini sota taulells i això li va permetre controlar el matx aprofitant moltes segones opcions. Tot i que en tirs lliures no estaven encertades (14 de 30) van tenir un percentatge més alt en llançaments de dos punts (60%) que els va permetre guanyar el matx.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ibaizabal

MATARÓ PARC BOET 67-64 IBAIZÁBAL GALDAKAO

MATARÓ PARC BOET: Carla Gibert (5), Sílvia Diao (3), Camilla Frommelt (2), Romina Rodríguez (3), Marta Claret (12), Itziar Llobet (5), Olga Ruano (13), Marta Massuet (10), Elena Latorre (3), Judy Jones (11).
PARCIALS: 14-17, 21-14, 14-11, 18-22

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ibaizabal

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ibaizabal