El Mataró Parc Boet subcampió de la Lliga Catalana LF-2

Ha caigut a la final davant el Barça CBS per 65-53

180930Ba_Subcampiones

El diumenge a la tarda l'equip femení del Mataró Parc Boet tenia la cita més important de la seva història, ja que jugava la final de la Lliga Catalana LF-2 davant del Barça CBS (Club Bàsquet Santfeliuenc) al pavelló del Prat de Llobregat.
No ha estat possible sorprendre un conjunt més experimentat i més conjuntat, i les de Jordi Vizcaíno s'han hagut de conformar amb el subcampionat en perdre per 53-65. De tota manera un gran èxit de l'equip taronja.

El partit s'ha decidit gairebé en un inici espectacular de l'equip del Baix Llobregat que amb un percentatge espectacular en els llançaments dominava per 0-18 quan s'havien jugat cinc minuts. La diferència encara ha augmentat fins els 26 punts a l'inici del segon quart, deixant el títol pràcticament decidit.

180930Ba_Final2

A partir d'aquell moment ha anat entrant en acció Judy Jones (que acabaria sent la jugadora MVP de la final), ben acompanyada per Llobet i Ruano, i la diferència s'ha anat escurçant. Fins i tot s'ha trencat la barrera dels deu punts a manca de dos minuts per al final del partit (53-61), però les santfelieunques han superat bé la pressió final i no han patit per guanyar.

MATARÓ PARC BOET 53-65 BARÇA CBS

MATARÓ PARC BOET: Judy Jones (20), Carla Gibert (2), Silvia Diao (3), Camilla Frommelt, Marta Claret (6), Itziar Llobet (9), Olga Ruano (8), Maria Massuet, Elena Latorre (3), Laura Timoner (2).
PARCIALS: 7-30, 21-12, 13-16, 12-7.