El Boet Dori Dori juga el diumenge (12:30 h) la final de la Copa Catalunya

Ha superat a la semifinal l'equip amfitrió del Viladecans i es troba el diumenge a la final amb el Bàsquet Almeda

El Mataró Parc Dori Dori Boet s'ha classificat per a la final de la Copa Catalunya Femenina després de vèncer el Viladecans, l'equip amfitrió de la Final a Quatre, per 53-44.

180506Ba_ViladecansBoet

El conjunt entrenat per Jordi Vizcaino ha superat la forta sortida viladecanenca (0-5 al minut 2) per situar-se per davant a l'electrònic del primer període (11-10). I en el segon quart el Boet ha controlat la situació, amb Olga Ruano (14 punts al descans) de nou com a referent de l'ofensiva mataraonina. El màxim avantatge taronja ha arribat amb la botzina amb un 28-23.

La represa començava amb la mateixa tònica de l'inici del partit, amb un 5-0 per a l'equip local que posava les taules a la semifinal. Les amfitriones, però, van tornar a notar una embranzida de les de l'Eusebi Millan, que impulsades per Judy Jones i Olga Ruano han arribat la final del tercer temps quatre punts per davant (43-39). I a l'inici del darrer quart dos triples consecutius de Judy Jones (49-39) van obrir un forat que va ser ben administrat per l'equip taronja fins a la final.

Judy Jones, ha estat la MVP amb 23 punts, 18 rebots i 34 de valoració.

Final contra el Bàsquet Almeda es pot seguir per La Xarxa

El Mataró Parc Dori Dori Boet jugarà la gran final contra el Bàsquet Almeda, que ha superat per 65-50 el Cerdanyola.

La final està prevista a les 12:30h i s'emetrà en directe a través de La Xarxa Televisions (159 de Movistar+), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com.