Derrota davant d’un rival molt necessitat

El Mataró Parc Boet, ja amb la permanència assegurada, es veu superat per un Quart que buscava la salvació.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Quart

Aquest passat dissabte es disputava a l’Eusebi Millán un dels últims quatre partits de la temporada per al Mataró Parc Boet que, amb la permanència ja assegurada, va veure com el seu rival, el Quart, sortia molt més endollat al partit, probablement degut a la major necessitat de victòria.

Aquesta necessitat ja es va veure reflectida des de bon inici, on els visitants es mostraven més intensos i aconseguien una còmoda renta al final del primer període, de 13 a 24.

A partir d’aquell moment, el partit es va igualar, els d’Alberto Peña van millorar ofensivament, però en cap cas van ser capaços de trobar una solució defensiva per aturar el ritme anotador del seu rival. Així, el partit arribava al descans amb el marcador 34 a 47.

A la segona part, va continuar la dinàmica d’intercanvi de cistelles i, els locals ja no van tenir opcions de reenganxar-se al partit perquè en cap moment van aconseguir imposar la seva defensa, fins al 71 a 87 final.

Per als taronges, queden tres jornades sabent-se amb la categoria assegurada, aconseguint l’objectiu que s’havia proposat el club per aquesta temporada.

Mataró Parc Boet 71 – 87 Quart

Mataró Parc Boet: Vázquez (12), Drakeford (10), Hermoso (3), Naharro (12), Ros (4), Franch, Corella, Duran, Mañes (12), Rubio (18) i Forcada. 13 de 31 en tirs de 2, 8 de 27 en tirs de 3 i 11 de 21 en tirs lliures.
Parcials: 13-24, 21-23, 23-25 i 14-15.

Més imatges de l'enfrontament. Fotos: Daniel Ferrer.