Tornen a guanyar després de tres derrotes

El Mataró Parc Boet venç al Collblanc en un partit molt ajustat

Bàsquet Mataró Parc Boet - Collblanc

El conjunt d’Alberto Peña rebia el Collblanc, un dels equips més en forma del grup de lliga EBA el passat dissabte a l’Eusebi Millán, en un mal moment per als taronges que ja acumulaven 3 derrotes consecutives i es complicaven la permanència a la categoria.

El partit no va començar bé per als mataronins, que veien com la defensa dels de l’Hospitalet no els permetia anotar amb fluïdesa tot i que, malgrat tot, al final del primer període només es trobaven 4 punts per sota en el marcador, 13 a 17.

Al segon quart ja va arribar la reacció dels maresmencs, molt més encertats en atac i, ara també, molt millor en defensa, van capgirar el partit com un mitjó marxant als vestuaris amb 6 punts d’avantatge al marcador, 35 a 29.

A la represa, el partit va seguir exactament amb la dinàmica amb la que havia marxat als vestuaris, amb els mataronins molt superiors tan en atac com en defensa. L’aparició del millor Darío Naharro de la temporada, amb 17 punts, va permetre als taronges escapar-se al marcador i, semblava, que ja sentenciaven el partit al final del tercer quart, 56 a 41.

Però res més lluny de la realitat, i probablement amb un factor de relaxació important, els visitants es van començar a trobar molt còmodes en atac i, poc a poc, vana anar retallant distàncies en el marcador, fins arribar a un final ajustat que, malgrat tot, l’experiència local va permetre que el triomf es quedés a casa per 74 a 71.

Mataró Parc Boet 74 – 71 Collblanc

Mataró Parc Boet: Drakeford (8), Canals, Hermoso (6), Naharro (17), Franch (9), Corella (12), Rubio (5), Duran, Mañes (9) i Forcada (8). 17 de 31 en tirs de 2, 11 de 27 en tirs de 3 i 7 de 10 en tirs lliures.
Parcials: 13-17, 22-12, 21-12 i 18-30.

Més imatges de l'enfrontament. Daniel Ferrer.