Núria Martínez destaca a Salamanca

La mataronina és la segona millor anotadora estatal

El Perfumerias Avenida de Salamanca ha començat el campionat de la Lliga Femenina de manera immillorable, amb sis victòries de sis partits i liderant la classificació juntament amb el Barça, i una de les raons d’aquest èxit és l’alt nivell que està mostrant la mataronina Núria Martínez. En només sis partits ja ha anotat 109 punts, amb una mitjana de més de 18 punts per partit, això la fa ser la segona millor anotadora estatal de la competició i la cinquena general.

En l’apartat d’assistències n’ha fet 19 en aquests 6 primers partits i és la segona del rànquing. A més ja porta 18 pilotes recuperades i és de les tres millors de la lliga en aquest aspecte.

Millor jugadora estatal
Totes aquestes dades estadístiques han convertit a la Núria en la millor jugadora estatal de l’inici de campionat, amb una mitjana de 22,17 punts de valoració per partit, només per darrere de Coker, Tornikidou i Saregkou, i ja ha estat dues vegades escollida la millor jugadora de la setmana.

Ara falta esperar com afecten a aquests números l’arribada de Tamika Whitmore a l’equip, que va debutar en la darrera jornada. Esperem que la Núria segueixi demostrant la seva qualitat i progressant de la mateixa manera.