El Romauto Mataró s'imposa amb autoritat a l'Alella (67-47)

Els alellencs no van poder superar la intensitat defensiva unionista i no van tenir cap opció de guanyar

Romauto UE MATARÓ: Hernández (10), Costa (4), Casín, García (2), Roger (12), Alexis (7), Ventura (9), Guillem (2), Fabregat (12), Fernández (5) i Forcada (4). 3 triples, Hernández, Alexis i Ventura. 18 de 27 tirs lliures (66%). 23 de 56 tirs de camp (41%). 38 rebots. 29 faltes personals, Fernández eliminat.
BASQUET ALELLA: Costa (8), Grande, Carmona (7), Gonzalvo, Sesma, Moreno (7), Miralles (2), Ruiz (4), Gil (8) i Merino (11). 2 triples, Ruiz i Merino. 9 de 14 tirs lliures (64%). 18 de 55 tirs de camp (32%). 27 rebots. 32 faltes personals, Moreno, Gil i Merino eliminats.
ÀRBITRES: Soler i Avilés. MARCADOR: 9-4, 16-12, 28-21, 35-23; 39-27, 53-35, 58-39 i 67-47.

El Romauto Mataró finalment va poder oferir una victòria al públic del Palau Josep Mora superant de forma clara al Bàsquet Alella en el derbi maresmenc. La intensitat defensiva local va ser la clau del partit, ja que els alellencs no van trobar la manera de superar la muralla mataronina, i en cap quart van poder passar dels 12 punts. Aquesta és la tercera victòria consecutiva dels homes de Josep Maria Margall.

Des de la primera cistella, el Romauto es va posar davant en el marcador i l’Alella ja no el va assetjar en cap moment. Durant el primer quart la renda mataronina va ser curta, però suficient per mantenir el control del partit. Durant el segon quart el Mataró va anar augmentant el seu avantatge pas a pas i no per estar especialment encertat en atac sino gràcies a la seva solidesa defensiva, que li donava una renda de 12 punts al descans.

A la represa la tònica va ser la mateixa, amb un Alella que no acabava de trobar el camí de cistella amb facilitat i amb un Romauto que ho aprofitava per anar ampliant el seu avantatge. Amb el partit a la butxaca, Margall va optar per donar minuts a tots els seus jugadors, però malgrat tot els alellencs no van poder retallar la renda local. El darrer quart, amb el partit decidit, va ser d’allò més tranquil, i al final el Mataró va acabar guanyant de 20 punts, tot i que el resultat podria haver estat molt més escandalós.