Victòria dels dos equips femenins de Copa Catalunya de bàsquet

El Mataró Parc Boet Dori Dori va guanyar a casa i el Platges a domicili

Bàsquet Platges Mataró - Mataró Parc Dori Dori Boet

Els dos equips mataronins de la Copa Catalunya de bàsquet, després del vibrant derbi viscut la setmana anterior, van aconseguir la victòria en la jornada d'aquest cap de setmana i es mantenen en la zona de fase d'ascens.

MATARÓ PARC BOET DORI DORI 65-42 MOLINS

MATARÓ PARC BOET DORI DORI: Judy Jones (25), Barbena (2), Rovira, Giménez (9), Gibert (6), Graupera (3), Ruano (18), Massuet, Chacón, Solé (2), Roig.
PARCIALS: 13-5, 18-14, 18-6, 16-17.

Amb la moral agafada després de guanyar el Palau, l'equip taronja no va tenir cap mena de problema per guanyar un equip de la zona baixa. L'equip local va obrir forat al primer quart i va sentenciar totalment el partit en el tercer quart doblant la diferència que hi havia al descans.

Una vegada més va destacar el potencial anotador de Judy Jones, ben acompanyada per Olga Ruano, esplèndida sota cistella, capturant rebots i anotant.

Boet Vizcaino indicacions

ROSER 50-57 PLATGES MATARÓ

PLATGES MATARÓ: Gómez, Cuní (2), Balmes, Magriñà (7), Murat (2), Coll, del Moral (7), Harris (18), Hubbard (13), Washington, Milla (8).
PARCIALS: 13-20, 14-7, 13-14, 10-16.

Partit igualat, tot i que amb força alternatives. El Platges va dominar el primer quart, però es va encallar en atac en el segon i al descans el marcador estava igualat a 27. En el tercer quart Harris i Hubbard, que van anotar tots els punts d'aquest quart, van situar el Platges per davant, però tot quedava obert amb un 40-41 al marcador. En el darrer període un parcial de 0-9 va obrir forat i va permetre arribar al final amb un triomf força còmode tot i la pressió desesperada de l'equip barceloní.