Exhibició del Platges de Mataró a la pista del Banyoles en la seva estrena

Les mataronines van ser molt superiors al conjunt banyolí certificant una gran victòria

20170916

El Platges de Mataró sembla que ha començat en plena forma i el passat cap de setmana es va imposar al Banyoles per un resultat contundent, amb 18 punts de diferència, en el primer desplaçament de Copa Catalunya femenina.

El conjunt d'Adrià Castejón només va veure com el seu rival oposava resistència durant el primer quart, tot i que les mataronines en van sortir igualment victorioses per 19 a 22, en un quart primordialment ofensiu.

A partir del segon període, però, les grogues van mostrar la seva superioritat i, poc a poc, van anar escapant-se al marcador tot i els seus errors recurrents des de la línia de tirs lliures. Al descans el marcador ja era de 33 a 45.

Sense resposta local a la segona meitat

A la represa els intents de reacció local sempre es van veure contrarestats per l'encert de les maresmenques que, a més a més, seguien ampliant la diferència al marcador que al final del tercer quart ja era de 16 punts.

A l'últim quart tampoc hi van haver més sorpreses al marcador confirmant-se la victòria del Platges de Mataró en la seva estrena a Copa Catalunya femenina per 68 a 86.

Bencriada Banyoles 68 – 86 Platges de Mataró

Platges de Mataró: Gómez (3), Cuní (4), Balmes (4), King (18), Coll (5). Magriñà (2), Del Moral (7), Harris (14), Washington (5), Milla (12) i Murat (4). 33 de 55 en tirs de 2, 3 de 16 en tirs de 3 i 11 de 26 en tirs lliures.
Parcials: 19-22, 14-23, 19-23 i 16-18.