El Mataró Feimat s'endú un emocionant derbi al Mora

Els de Charly Giralt van remuntar a l'últim quart i van deixar al Mataró Parc Boet fora dels quarts de final de Lliga Catalana EBA

Bàsquet Mataró Feimat - Mataró Parc Boet

Primer i únic, en principi, derbi de la temporada el que es va viure ahir a un Josep Mora ple, que no es volia perdre la festa del bàsquet mataroní. Els locals, el Mataró Feimat, volia millorar la imatge que va donar a Vic i el Mataró Parc Boet intentaria buscar la segona victòria i així aconseguir l'accés als quarts de final de Lliga Catalana EBA.

El partit, com era d’esperar, destacava per la tensió dels dos equips i amb errades de concentració constants, que malgrat l'ambient al pavelló ens recordaven que encara ens trobàvem en plena pretemporada.

El primer quart, molt igualat, acabaria amb una lleugera avantatge per al conjunt de Charly Girarlt, per un ajustat 22 a 21.

En el segon període, el conjunt taronja s'imposava clarament, oferint una gran imatge i, a partir de la defensa, aconseguien un parcial de 11 a 17 i marxar al descans amb un avantatge de 5 punts, 33 a 38.

Reacció local a l'últim quart

A la represa, la igualtat va tornar a marcar l'enfrontament, de manera que al final del període el partit estava pràcticament igualat, amb una lleugera diferència per al conjunt de l'Eusebi Millán, 53 a 55.

Finalment, s’entrava a l’últim període amb tot per decidir-se. I al minut 4 els àrbitres van erigir-se com a protagonistes expulsant a l’entrenador del Mataró Parc Boet, Alberto Peña, per doble tècnica. Una circumstància que van aprofitar el locals per aconseguir una lleugera diferència que acbaria sent definitiva, malgrat una tímida reacció visitant que, gràcies a l'efectivitat local des de la línia de tirs lliures, no reeixiria, aconseguint el Mataró Feimat endur-se un derbi que la ciutat feia temps que anhelava.

Un resultat, però, que va deixar els dos conjunts fora dels quarts de final de Lliga Catalana EBA a l'espera, aquest cap de setmana, de començar la temporada a la lliga.

Mataró Feimat 80 – 71 Mataró Parc Boet

Mataró Feimat: Diallo (7), Solé (7), Guallart (-), Serratacó (13), Cabrera (13), Rodríguez (-), Ventura (8), Ariño (12), Romero (18), Espiga (5), Tardío (-) i Sola (-). 17 de 24 en tirs de 2, 8 de 23 en tirs de 3 i 22 de 26 en tirs lliures.
Mataró Parc Boet: Vázquez (2), Canals (8), Hermoso (-), Naharro (9), Viñas (-), Ros (-), Franch (4), Drakedord (28), Salmerón (-), Rubio (10), Mañes (2) i Forcada (8). 18 de 35 en tirs de 2, 6 de 23 en tirs de 3 i 17 de 21 en tirs lliures.
Parcials: 22-21, 11-17, 20-17 i 27-16.