El Romauto s'endú una ajustada victòria d'Olesa (86-87)

Jordi Ventura, amb 5 triples i un total de 31 punts, va ser el protagonista d'aquesta treballada victòria

Finques OLESA: Ortega (4), Gonzàlez (10), Rabert (13), Fural (13), Morella (12), Térmens (7), Balanzo (2), Castillos (3), Holgado (16) i Riu (6). 9 triples, Fural (3), Rabert (2), Holgado (2), Morella i Térmens. 17 de 18 tirs lliures (94%). 30 de 59 tirs de camp (50%). 34 rebots. 29 faltes personals, Gonzàlez, Balanzo i Riu eliminats.
Romauto UE MATARÓ: Hernández (12), Costa, Roger (4), Alexis (15), Ventura (31), Fabregat (6), Fernández (10) i Forcada (9). 9 triples, Ventura (5), Alexis (3) i Hernández. 22 de 32 tirs lliures (68%). 28 de 62 tirs de camp (45%). 26 rebots. 18 faltes personals, Hernández eliminat.
ÀRBITRES: Moreno i Gómez. MARCADOR: 23-21, 42-52; 61-72 i 86-87.

El Romauto Mataró va tornar a guanyar lluny de casa, aquesta vegada a la difícil pista de l’Olesa, en un partit que va tenir controlat gairebé tot el temps, però que es va complicar en els instants finals. L’equip local va capgirar el marcador en el darrer minut, però aquesta vegada els unionistes si que van saber conservar el cap fred i gràcies a un Ventura molt encertat van acabar fent-se amb el partit.

Tot i anar per darrera al final del primer quart, el Mataró va agafar les regnes del matx durant el segon període, i amb un parcial de 19-31 van arribar al descans amb deu punts de renda (42-52). A la represa els homes de Margall van anar controlant el partit i mantenint a l’Olesa a ratlla, amb un avantatge còmode durant tot el tercer quart.

No va ser fins al darrer període que l’equip local va reaccionar i va anar retallant la renda mataronina, fins arribar a posar-se dos punts per davant a falta de 30 segons pel final. Aquest cop els unionistes van saber jugar un final ajustat, i Jordi Ventura va culminar la seva magnífica actuació –5/7 en triples, 4/9 en tirs de dos, 8/10 en tirs lliures, 5 rebots i 3 assistències, amb una valoració de 30– donant el partit al seu equip. El capità va voler ser amb l’equip després d’haver perdut a la seva àvia paterna el mateix dia i va demostrar el seu caràcter guanyador retrobant-se amb el triple i portant als unionistes cap a la victòria. Des d'aquestes línies volem fer arribar el nostre condol a tota la seva família.