El Grupotel.com sorprèn al Romauto Mataró a domicili (72-77)

A partir del segon quart es va viure un partit molt igualat i vibrant que es va decidir a la pròrroga

Romauto UE MATARÓ: Hernández (3), Magriñà, Costa (8), Roger (12), Alexis (6), Ventura (12), Fabregat (10), Fernández (6) i Forcada (15). 3 triples, Costa, Ventura i Fabregat. 11 de 23 tirs lliures (47%). 29 de 78 tirs de camp (37%). 33 rebots. 16 faltes personals, Roger eliminat.
Grupotel.com MURO: Loureiro (5), Giménez (18), García (3), Pampín (4), Viñas (20), Kelly (8), Alonso (5), Cañellas, Rejón (14) i Sequeira. 11 triples, Viñas (5), Giménez (2), Loureiro, Kelly, Alonso i Rejón. 10 de 18 tirs lliures (55%). 28 de 58 tirs de camp (48%). 34 rebots. 24 faltes personals, Cañellas i Alonso eliminats.
ÀRBITRES: Marín i López. MARCADOR: 13-11, 19-26, 27-35, 38-38; 47-46, 52-54, 59-58, 69-69; 72-77 a la pròrroga.

El Grupotel.com es va endur el triomf del Palau Josep Mora a la pròrroga i va evitar la primera victòria del Romauto Mataró com a local. La falta d’encert de cara a cistella dels mataronistes va contrastar amb l’efectivitat dels visitants des de la línea de 6’25 (11 de 21 en triples) i aquest va ser un dels factors que van decantar la balança a favor de l’equip balear.

El Mataró va sortir força bé i va arribar a tenir cinc punts d’avantatge (12-7) però quan Viñas va començar a encistellar triples –tres en aquest quart– el Muro va agafar el domini del marcador (19-26). El Grupotel.com semblava tenir el partit controlat a l’inici del segon quart, amb rendes que rondaven els 10 punts, però el Romauto va començar a ajustar la defensa i això va permetre la seva reacció. Un parcial local de 14-3, culminat amb un contraatac de Ventura, va capgirar el marcador just abans del descans (39-38).

La segona meitat del matx va ser molt més igualada i vibrant, amb alternançes contínues en el marcador i sense que cap dels dos equips agafés un domini clar del marcador. Un dels factors que no van permetre als unionistes trencar el partit va ser la falta d’encert de cara a cistella, especialment en els llançaments de triple –3 de 23, un pobre 13%– però també en els de dos –26 de 55– i en els de tirs lliures –11 de 23–. El Mataró va capturar 16 rebots ofensius, però moltes vegades no sabia aprofitar les segones opcions de les que disposava. Tot i això, els homes de Margall van arribar a tenir 6 punts de renda (66-60) després d‘un triple de Fabregat. La reacció visiant no es va fer esperar gaire, i amb tres triples consecutius el Muro va capgirar el marcador després d’un parcial de 1-9 (67-69). Forcada va acabar forçant la pròrroga al final dels 40 minuts reglamentaris, però els unionistes no van saber tenir paciència al temps extra i van acabar derrotats al no trobar el camí de la cistella balear.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. // El Tot Esport