Diumenge torna la Lliga EBA a Mataró

Romauto - Igualada a les 18.15 al Palau Josep Mora

  • Divendres, 17 Setembre 2004 02:00
La temporada passada el Romauto UE Mataró va acabar en el desè lloc del grup E de la Lliga EBA després d’un bon campionat, que va dominar el Vic, equip que a la fase d’ascens no va aconseguir pujar. Si que ho van fer dos equips catalans que jugaven al grup C, el Sabadell i l’Hospitalet, que aquesta temporada jugaran a la Lliga LEB-2. Van perdre la categoria el Martorell, l’Adepaf de Figueres i l’AD Torreforta de Tarragona. Els equips catalans aquesta temporada han quedat situats tots en el mateix grup, amb l’excepció de l’AD Torreforta que després de salvar la categoria als despatxos anirà al grup valencià- murcià.

Junt amb el Romauto UE Mataró, formaran cinc equips que la temporada passada estaven al grup C, (que són el Vic –campió–, el Prat –4t–, el Montcada –6è–, l’Olesa –7è– i l’Alella –11è–), cinc més procedents del grup E (que són Barça B –4t–, Navàs –5è–, Igualada –8è–, el Grupotel Muro balear –12è– i el Granollers –13è–), dos que van pujar (el Sant Pere de Terrassa i el Roser de Barcelona) i tres que han adquirit els drets d’altres equips (el Sant Josep de Badalona que ha obtingut la cessió del Joventut B, el Mollerussa que l’ha obtinguda del Pineda i el S’Arenal de Palma que agafa la plaça de l’Alcúdia). Tot plegat fa que sigui una categoria molt renovada i en la qual de moment no es pot parlar de favorits, tot i que Vic, Prat i Barça B aparentment semblen candidats a jugar la fase d’ascens a la LEB-2.

L’objectiu del Romauto UE Mataró sembla que és millorar la desena plaça obtinguda la temporada passada i estar a prop dels equips que lluiten per l’ascens. Ho anirem veient a partir de demà diumenge...

La primera jornada
En efecte diumenge a les 18:15 hores, horari que ja es va fer habitual la temporada passada, el Romauto rebrà la visita de l’Igualada en el primer partit de la competició. Els de l’Anoia van fer un bon paper la temporada passada, però creiem que els de Margall han de superar aquest primer obstacle.
La jornada completa és aquesta:
Sant Pere- Grupotel Muro
Olesa- Roser
ROMAUTO UEM- Igualada
Alella- Prat
Vic- Mollerussa
Granollers- Montcada
Sant Josep- Navàs
S’Arenal- Barcelona B