El Romauto cau eliminat de la Lliga Catalana tot i fer un bon paper

Els mataronins van acusar la potència del rival, el Vic, vigent campió de la Lliga EBA

Difícil contrincant li va tocar en sort al Romauto UE Mataró a la primera eliminatòria de la Lliga Catalana EBA. Ni més ni menys que el Vic, campió del grup de la Lliga EBA de la passada temporada, que a més ha reforçat el seu joc interior amb els fitxatges de Foz i Pintado.

Però el renovat equip mataroní, que continua dirigit per Josep M. Margall va fer un parell de partits magnífics. En el d’anada jugat el divendres dia 3 al Palau Josep Mora es va perdre només per 68-73 i en el de tornada es va posar la por al cos als osonencs.

Gran segon encontre
En efecte el Romauto Mataró va arribar a dominar de 16 punts, moment en el qual una lesió del base Jordi Ventura, que estava comandant molt bé el joc de l’equip, va trencar la bona marxa que portava el partit. Els locals van saber aprofitar el desconcert mataroní i imposar la seva veterania en el darrer tram per arribar a empatar a 73 (valia l’empat en ser eliminatòria a doble partit) al final dels 40 minuts reglamentaris.

Seran per tant els osonencs els que s’enfrontaran al Prat, però el Romauto UE Mataró va donar una imatge esplèndida.

Següents rondes
Els vuitens de final van donar aquests classificats: Montcada (va eliminar el Tarragona per un global en els dos partits de 149-140); Navàs (va superar el Barça B per 162-149); Olesa (va derrotar l’Alella per 167-140); Roser (es va desfer del Sant Josep per 159-136); Granollers (va eliminar el Sant Pere de Terrassa per 183-163) i Igualada (que va superar el Mollerussa per 165-143). El Prat estava exempt.

Els quarts de final han quedat així: Montcada- Navàs; Olesa- Roser; Granollers- Igualada i Vic- Prat.