L'Auto Net & Oil Boet guanya el derbi comarcal davant l'Arenys

Victòria 77-70 del conjunt mataroní que encara té opcions de jugar les fases d'ascens a Lliga EBA si guanya a la darrera jornada de lliga a Masnou

Boet-BadalonaL’Auto Net & Oil Boet Mataró va aconseguir una important victòria 77-70 davant l’Arenys Bàsquet, un triomf que deixa l’equip taronja amb clares opcions d’aconseguir un lloc per jugar les fases d’ascens si guanya a la darrera jornada de lliga.

Durant la primera part els visitants van controlar el matx amb un gran encert des de la línia de tres i controlant el rebot. Això va fer que el conjunt mataroní marxés al descans perdent d’onze punts. En el tercer període, el partit encara es va complicar més, quan l’Arenys es va posar 17 punts a dalt. A partir d’aquest moment, el Boet, empès pel seu públic i amb les cistelles de Rubio i Canals va anar reduint diferències de mica en mica i, amb una gran defensa en el darrer quart, va aconseguir capgirar la situació i emportar-se la victòria.

Ara, aquest cap de setmana, el conjunt mataroní acaba la lliga a la pista del Masnou, un altre equip que també lluita per aconseguir una de les quatre places que donen dret a jugar les fases d’ascens a Lliga EBA. Per assolir jugar les fases d’ascens, un èxit impensable a principis de temporada, el conjunt mataroní entrenat per Alberto Peña necessita guanyar el derbi davant el Masnou i esperar la derrota d’alguns dels altres rivals directes.

AUTO NET & OIL BOET MATARÓ - ARENYS BÀSQUET 77-70

BOET: Carles Canals (22), Marc Hermoso (10), Joan Navarro (7), Albert Llanos (5), Marc Rubio (19) cinc inicial; Jordi Belzunces (3), Quim Franch (4), Juan Carlos Vaca.