Compromisos complicats dels dos equips de Copa Catalunya

El Boet rep la visita de l'Argentona, mentre que el Platges juga a la complicada pista del Salt

Mataro-el pratEls dos equips mataronins de bàsquet que juguen a Copa Catalunya tenen aquest cap de setmana compromisos complicat contra equips de la part alta de la taula. Tant el l’Auto Net & Oil Boet Mataró com el Platges estan immersos en la lluita per evitar la fase de permanència i estan necessitats de punts. Aquest 2014 el Platges ha reaccionat i ha guanyat tots els seus partits menys un, mentre que el Boet només ha sumat una victòria en tot el que portem d’any.

Dissabte a les 19:15 hores el Boet Mataró rep la visita de l’Argentona, cinquè classificat que ve de guanyar a casa al líder. Els mataronins necessiten la victòria per sortir dels llocs de promoció descens. El Platges de Mataró juga diumenge a les 18:45 hores a la pista del Salt. Els gironins són tercers a la taula i sempre són un equip complicat de batre quan juga a casa.

El femení del Platges comença la fase de permanència

El femení del Platges de Mataró comença la segona fase de Copa Catalunya diumenge a les 11:45 hores a la pista del Reus Ploms. Seria bo iniciar la segona part del campionat amb una victòria a domicili davant un equip que va acabar penúltim del seu grup. Esmentar que el conjunt mataroní juga la fase de permanència a la categoria.