Nova derrota del femení del Platges

El conjunt mataroní perd 58 a 62 a casa davant el Viladecans i continua a la cua de la classificació

BA f Mataró-SESE

Nova derrota del femení del Platges de Mataró que després de cinc jornades de lliga acumula una victòria i quatre derrotes. Aquest cop l’equip entrenat per Adrià Castejón va perdre a casa 58 a 62 davant el Viladecans.

Durant la primera part la igualtat va ser màxima, tot i això, el Platges sempre va anar per davant en el marcador tenint petits avantatges. Però un parcial de 9 a 21 en el tercer quart va canviar totalment el matx i el conjunt mataroní va arribar al darrer període perdent de 13 punts (37-50).

En el tram final del partit les mataronines ho van intentar, però tot i retallar diferències els 13 punts de desavantatge van ser insalvables i el Viladecans es va emportar el triomf 58 a 62.

PLATGES MATARÓ - CB VILADECANS 58-62

PLATGES: Sara Rodríguez (4), Cristina López (9), Alejandra Ruiz (7), Veronica Alonso (5), Teresa Gómez (9) cinc inicial; Anna Serra (2), Cristina Costa (16), Marta Garzas (3), Marta Jou (3).
MARCADOR: 10-9, 28-26, 37-50, 58-62.