Bon inici del júnior femení del Platges al Campionat d’Espanya

Les mataronines van guanyar 28-90 el Marbella i 37-120 el CDE Selaya de Cantàbria

  • Fotografia Josep Ribas
  • Dilluns, 13 Maig 2013 12:37

junior uem

El júnior femení del Platges de Mataró, flamant campió de Catalunya, ja es troba a Saragossa disputant la fase final del Campionat d’Espanya. Les mataronines van començar a competir diumenge davant el CB Marbella, i tot i que moltes de les jugadores del Platges havien jugat amb el sènior el mateix dia al matí, les mataronines no van tenir problemes per superar fàcilment les andaluses 28 a 90, en un partit on va destacar l’actuació d’Ariadna Pujol amb 29 punts.

 

En el segon partit davant el Selaya de Cantàbria, disputat aquest dilluns, les mataronines han tornat a guanyar amb comoditat i s’han imposat 37 a 120. Demà dimarts, en la darrera jornada de la fase de grups, les mataronines s’enfrontaran pel primer lloc amb l’Aros de León que també ha guanyat amb facilitat els dos primers partits. El fet de quedar primer és molt important, ja que d’aquesta manera el Platges evitaria a vuitens de final el Gran Canària, vigent campió i gran favorit per tornar-se a emportar el títol estatal amb qui el Platges ja no es trobaria fins a una hipotètica final.

PLANTILLA: Ana Zabalia, Clàudia Gracia, Sira Trawally, Mariona Teixidó, Cristina Pujol, Laia Flores, Ariadna Pujol, Judit Valls, Berta Cejudo, Carolina del Santo, Marta Jou, entrenador Cèsar Aneas.