El Romauto UE Mataró no es recupera a Vic (90-74)

FERRER CB VIC: Arumí (7), Velázquez (14), Paredes (18), Giménez (2), Blanch (3), Miralles (12), Hernández (6) i Soler (28). 4 triples, Arumí Velázquez, Miralles i Soler. 26 de 35 tirs lliures (74%). 30 de 60 tirs de camp (50%). 28 rebots. 16 faltes personals.
ROMAUTO UE MATARÓ: Hernández (8), Rodríguez, Comas (6), Carreira (10), Luque (4), Ventura (5), Castillo (9), Mena (21), Vaca, Miranda (5) i Piñero (6). 3 triples, Mena (2) i Miranda. 11 de 16 tirs lliures (68 %). 30 de 67 tirs de camp (44%). 30 rebots. 24 faltes personals, Carreira i Hernández eliminats.
ÀRBITRES: González i De la Rosa. MARCADOR: 28-25, 44-44; 65-62 i 90-74.

El Romauto UE Mataró no va poder recuperar-se de la injusta derrota de la primera jornada i va caure a Vic per un resultat més ampli del compte, sumant la segona derrota consecutiva. El conjunt mataroní va estar dins el partit durant 34 minuts, mantenint les seves opcions de guanyar, però en el darrer tram es va veure superat clarament per un Vic que va saber mantenir el mateix nivell durant tot el matx.

Els homes de Joan González van començar de forma molt prometedora, amb un bon parcial de 3-10, però el Vic de seguida va adoptar el seu nivell defensiu habitual i va igualar el marcador. Els mataronins van tenir problemes en el joc interior, i això no els va permetre agafar el domini del partit en la primera meitat, que va estar molt igualada i va acabar en empat.

A la represa, l’equip osonenc va poder agafar 8 punts d’avantatge, però el conjunt mataroní encara va poder reaccionar i amb una bona defensa zonal van tornar a equilibrar el matx, amb un parcial de 0-9. Però en el darrer quart, el Vic va aprofitar la baixa intensitat defensiva visitant per agafar una renda que seria definitiva. L’equip local va rebre moltes més faltes i va saber aprofitar els seus tirs lliures, però el resultat final no va reflectir la tònica general del partit, que va ser molt més igualat del que indiquen els 16 punts de diferència finals.