Se celebra amb èxit la 48a edició del Cros Ciutat de Mataró

L'AA Catalunya es va imposar en el Campionat de Catalunya de relleus mixtos 4x2 km

Ahir diumenge es va disputar al Circuit de Cros Permanent de Mataró la 48a edició del Cros Ciutat de Mataró sota l'organització, perfecte com sempre, del Grup Atletisme Lluïsos Mataró.

171112At_CrosCiutatMataró

Ibrahim Ezzaydouni i van ser els guanyadors

En la prova sènior masculina el guanyador va ser Ibrahim Ezzaydouni (FC Barcelona) amb un temps de 23:54, per davant de Mohamed Azzouz (Cornellà Atlètic) i Albert Nogueras (L'Hospitalet). El primer mataroní classificat va ser Enrique Luque (Ríos Running) amb 25:04.

En categoria femenina va guanyar Mireia Sosa (Xafatoll) amb 21:26, per davant de Nída Borget (Granollers) i Remedios Carrasco (L'Hospitalet). Esther Tomàs (CA Laietània) va arribar en 5è lloc amb 23:34.

171112At_Cros2

Dos guanyadors del GA Lluïsos i un del CA Laietània

Van participar-hi 155 atletes del club organitzador i van pujar al més alt del podi Nicola Rivolta en sub-14 i Ma Helena Gaeta en màsters B. I també van pujar al podi Ana Ester Fidalgo 3a en màster B, Clara Hernàndez 2a en màster A i Max Ordoyo 2n en sub-12. També van obtenir sis triomfs en les classificacions per equips.

Per part del CA Laietània Guillem Serra es va imposar en la categoria sub-12.

171112At_Rivolta

171112At_Croscartell

L'AA Catalunya campió de Catalunya de relleus 4x2 km mixtes

També es va disputar el Campionat de Catalunya de relleus 4x2 km mixtes i el campió va ser l'equip de l'AA Catalunya amb un temps de 23:55. L'equip del GA Lluïsos format per Albert López, Betània Duarte, Abdel El Harrak i Natàlia Rodríguez, va acabar en 8è lloc amb 25:57.