Els més destacats laietanencs són premiats en la Festa dels Atletes

També va rebre una distinció Raquel Gonzàlez per haver estat la primera atleta olímpica nascuda a Mataró

El passat dissabte es va celebrar al Complex del Centre Atlètic Laietània la tradicional Festa dels Atletes on el club va premiar els seus atletes que més van destacar durant la passada temporada.

El guardó més preuat és el Trofeu al Mèrit i aquest any 2016 ha estat per a Chuso Garcia Bragado, el marxador olímpic, que reeixia per segona vegada, i per a la velocista Martina Ballesteros, que obtenia el seu primer Trofeu al Mèrit.

161122At_Festa

També va rebre una distinció Raquel Gonzàlez, la marxadora del FC Barcelona i formada a l'altre club de Mataró, el GA Lluïsos, per haver estat la primera atleta nascuda a Mataró en participar en uns Jocs Olímpics.

Els trofeus Barcelona-92 se'ls van endur Maria Àngels Noell i Ivan Tirado.

Els trofeus Superació van ser per Hamza Zraolui i Mercè Barris en categoria promesa, Ayoube Syghiouri i Anna Costa en júnior, Bernat Tarragó i Alba Rodríguez en juvenil, Biel Tènies i Mariona Gaspar en cadets, Gerard Corominas i Carla Vilà en infantils i Lucas Camañón i Maria Pujol en alevins. I els millors veterans van ser Esther Tomàs en categoria femenina i Salvador Vilà i Enrique Estivill en masculina.