Mataró es vesteix de blanc amb el Saló Boda

Les tres desfilades nupcials centren l’interès de la tretzena edició del Saló Boda

El dia de les noces és un dels moments més importants i feliços de la vida de qualsevol matrimoni. Per què aquest surti com sempre havien somiat, el Saló Boda va posar el passat cap de setmana, al seu servei, informació sobre totes aquelles coses imprescindibles per aconseguir un dia rodó. Multitud de parelles van passejar, durant el 17, 18 i 19 de febrer pel Saló Boda, acompanyats de familiars i amics que els volien ajudar a preparar un dia tan especial.

No sortir carregat de catàlegs de mobles, vestits, menús i fotografies de restaurants era impossible si et decidies a donar un vol pel Saló Boda. Allà un gran nombre de parelles a punt de casar-se buscaven idees per organitzar el seu dia, consultaven preus i descobrien serveis en els quals fins el moment no havien pensat. Els que ja veuen aquesta data més a prop, simplement acabaven d’ultimar els detalls per al gran esdeveniment. Però tots miraven amb atenció i il·lusió el que la fira els oferia.

I gairebé la mateixa atenció i il·lusió era la dels empresaris que mostraven els seus productes al Saló, una gran oportunitat econòmica per a ells. Al crit de “possibles núvis?“ intentaven cridar l’atenció dels visitants i mostrar-els-hi els seus productes. I és que és aquest Saló el que els permet realitzar un gran nombre de contractacions, però sobretot per donar a conèixer els seus productes a uns consumidors potencials. En aquest mateix sentit ens parla Isabel Camacho, del restaurant Masia Mas Coll Alella: “El nostre primer objectiu és donar-nos a conèixer, i després, el de recaptar clients”. La mateixa Camacho explicava com en l’edició d’aquest any ha pogut observar un volum de clients semblant al de les passades edicions, un xifra d’allò més satisfactòria que els fa tornar any rere any.

Ultimant preparatius
Caro Llavaló, de 26 anys, i Xavi Plantada de 28, són una de les parelles que s’han decidit a donar un cop d’ull al Saló. El dia del seu casament ja està proper, per això han posat especial atenció a atendre aquells pocs detalls que els falten per enllestir els preparatius. “Hem estat mirant els detalls” ens explica Caro referint-se als obsequis de les botigues de dolços pels assistents. “El Saló compleix tot el que podríem buscar” explicava la parella. De totes maneres també va haver-hi lloc per a petites suggerències: “Faltarien serveis d’agències de viatges. Aquí només et donen catàlegs i t’envien a les seves oficines. Manca explicació directa de viatges”, afegien.

Amics i familiars d’acompanyants
Un altre cas és el de Bàrbara Pardo. Aquesta jove no visitava la fira nupcial perquè es casi aviat, sinó que estava acompanyant la seva cunyada, que sí que contraurà matrimoni en breu. Així, aquestes joves van voltar pel Saló per trobar idees que els puguin ser útils pel seu cas. “Estem mirant el que hi ha” explica Pardo, que en la seva visita va posar especial atenció en “els detalls, les fotografies i els vestits de núvies”.

I justament aquests vestits van ser els que més expectació van crear entre els espectadors. La passarel·la s’ha situat enguany al centre del recinte, on per fi, ha aconseguit la ubicació que mereix, evitant l’acumulació excessiva de gent. I és que l’interès per la moda nupcial és tal que totes les desfilades van aconseguir un nombrós públic i va ser necessari arribar una bona estona abans per aconseguir una cadira. Amb tot plegat, el Saló Boda va ser una eina d’allò més útil per ajudar a les parelles, encara desorientades, a preparar les noces que sempre han desitjat.