Un descans de qualitat amb Costa Descans

L’empresa mataronina fundada el 1945 ha obert un nou establiment a la plaça de les Tereses de Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 28 Juny 2018 11:34

Ciutat 2017/2018, costa descans

Costa Descans és un establiment emblemàtic del comerç mataroní fundat el 1945 que se centra en el món del descans. Es tracta d’una botiga d’aquelles de tota la vida, un bagatge que és garantia de professionalitat i seguretat per als seus clients. L’empresa familiar ofereix sofàs de tot tipus, llits, matalassos, butaques de relax, somiers i cadires d’oficina, entre altres elements. Amb un servei postvenda sempre disponible i de bona qualitat, l’empresa ha fet un pas més obrint una nova botiga a la ciutat, situada a la plaça de les Tereses.

Costa Descans és garantia de serietat, consolidació, professionalitat, qualitat i seguretat. Es tracta d’un establiment consolidat a la ciutat on s’hi poden trobar mobles, molts dels quals motoritzats, per garantir la millor experiència de descans als seus clients.
Apostant per les primeres marques internacionals i nacionals, a Costa Descans ofereixen matèries duradores i de bona qualitat.

Línia de disseny més informal
El nou establiment a la plaça de les Tereses oferirà una línia més juvenil, innovadora i informal de disseny per al descans.

Un servei postvenda sempre disponible
Per aquells que tinguin un problema amb el seu moble, Costa Descans garanteix un servei postvenda sempre disponible de primera qualitat pels seus clients.

Vídeo: Costa Descans amb Mataró