50 anys d'història, 50 anys de servei i qualitat

Cuines Fernàndez: mig segle moblant les nostres cuines

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dilluns, 21 Novembre 2016 10:02

Especials, 2014/2015, cuines fernandez

Cuines Fernàndez compleix mig segle de vida. Es podria dir que, amb aquest sol fet, queda reflectitel que significa aquesta empresa en el sector del moble de cuina, un exemple de la feina ben feta i  una garantia de qualitat i servei a l'hora d'escollir la renovació de la nostra cuina.
A la part alta de la Riera hi ha la seva exposició amb més de 400m² d'espai on es poden veure les últimes tendències estètiques del sector. També disposen d'una gran exposició al municipi d'Arenys de Mar. És evident que ens trobem davant d'una empresa amb ADN 100% maresmenc, ben arrelada al territori.Especials, 2014/2015, cuines fernandez

Òbviament en tot aquest temps l'empresa s'ha anat modernitzant i transformant fruit de la demanda dels seus clients, és per això que Cuines Fernàndez va més enllà del simple fet de vendre un moble. A través dels seus projectistes tècnics ofereixen un servei d'assessorament personalitzat, creant i plasmant idees amb projectes integrals a mida, ajustats als requeriments de cada usuari. L'objectiu final és poder gaudir d'una cuina totalment única, fent realitat allò que sempre havies desitjat.

Especials, 2014/2015, cuines fernandez

Nou Producte de Cuina
Com a novetat, Cuines Fernández ha tancat recentment l'acord per la distribució exclusiva de la prestigiosa firma SANTOS, número 1 en l'àmbit nacional pel que fa a cuines d'avantguarda. Cuines Fernández està preparant un espai espectacular a la seva botiga de Mataró on es podran veure les últimes novetats de la firma gallega amb un producte exclusiu i innovador, que de ben segur no deixarà indiferent a ningú.
Amb aquest acord, Santos vol establir-se d'una manera sòlida a la zona del Maresme de la mà d'una empresa amb l'experiència i professionalitat com és aquesta.

CUINES FERNANDEZ
La Riera, 155. Mataró.
Telf: 93 799 14 03