Dependència: Organitzem-nos

CCOM és una una empresa dedicada a la dependència, ja sigui en hospitals, centres de dia o a domicili

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 14 Novembre 2016 09:37

Especials, 2014/2015, logo ccomCcom és una empresa dedicada al camp de la dependència en tota la seva extensió, ja sigui en residències geriàtriques, hospitals, centres de dia o domicilis. El nostre esforç es concentra en el servei personalitzat, oferim la nostra àmplia experiència en l’àmbit de les ajudes tècniques. Assessorem a l’hora d’escollir el producte més adequat a les necessitats de cada cas. La millora en la qualitat de vida de les persones i els seus cuidadors, centren el nostre compromís.

En el recorregut de la vida, tard o d'hora, tindrem entrebancs que necessitaran suport, des d'una lesió temporal fins a situacions cròniques i/o evolutives. Això comportarà la cerca de solucions, ja sigui per donar comoditat a l'usuari o bé per contribuir en l'ajut al cuidador.

Per a qualsevol situació hem de trobar resposta. Per a la mobilitat i transferència hem d'aconseguir un mitjà eficient com cadires de rodes, caminadors, scooters, grues de trasllat, transfers, discs giratoris, rampes... Per al bany, disposem d'alçadors de wc, agafadors, tamborets i cadires específiques. Per al descans podem oferir-vos llits articulats, butaques, taules auxiliars, baranes, trapezis... I per a la prevenció de nafres disposem de coixins, matalassos, taloneres, colzeres... estris amb les característiques apropiades a la particularitat de cada circumstància.

Hem posat la nostra Il·lusió en un projecte (que ja és una realitat), que procura donar servei d'ajudes tècniques en l'àmbit de la dependència física a la nostra comarca, atenent centres especialitzats, centres de formació i servei domiciliari. Volem també fer esment que ens desplacem al domicili, si és necessari, per fer un estudi en detall de la vivenda i de com adaptar-la a les particularitats de cada usuari i de la seva família.

El fet de dedicar-nos a la comarca, és un avantatge, doncs cobrir una àrea reduïda aporta un servei àgil i alhora personalitzat. Poden comptar amb el nostre servei de taller de reparacions, on ens ocupem de resoldre, amb la major celeritat, els inconvenients que pot provocar el fet que s'espatlli algun dels aparells imprescindibles per a la vida diària.

La il·lusió no l'hem perdut, tot al contrari. Com més avancem, més ens motivem. Poder col·laborar en donar solució a les dificultats, és molt satisfactori. Hem arribat a un punt que des de les empreses que coordinem posem al seu abast la possibilitat de compra de material nou, material d'ocasió, tramitació de compra i venda de material usat i també de lloguer. El nostre objectiu és que a ningú li manqui el que necessiti i que els materials que no s'utilitzen no es quedin a l'armari, donem-los sortida i que algú en tregui profit.