Ferreteria Rodesa

Canvi de lloc amb el servei de sempre

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 10 Juliol 2015 14:11

Especials 2014/2015, rodesa

El consell, la confiança i l’atenció personalitzada són el segell de qualitat de la ferreteria Rodesa. Durant vint-i-vuit anys han ofert els seus serveis a l’avinguda Puig i Cadafalch i això els ha convertit en un establiment popular per tots els veïns del barri de Cerdanyola, que els coneixen com Can Manolo o la ferreteria de la carretera. En Manolo i la Rosa han vist evolucionar el barri de Cerdanyola i han crescut amb ell i al costat d’una clientela a qui estan molt agraïts.

Els temps han canviat i ara la ferreteria Rodesa ha decidit traslladar-se a un altre local, només a cinquanta metres de l’anterior, al Passatge Torre Palauet, 1. I és que malgrat han hagut de canviar d’emplaçament, tenien molt clar que no volien marxar del barri per l’estret lligam que hi tenen i per la bona clientela que hi han fet.
Al nou local s’hi podrà trobar el mateix tracte familiar i els mateixos productes que hi han trobat fins ara: claus, estris de serralleria, de lampisteria i “menaje”. Tot pensat per a facilitar totes les necessitats domèstiques dels veïns.

La nova ferreteria Rodesa ha volgut modernitzar el seu espai, però sense perdre l’essència de la ferreteria “de tota la vida” que han estat fins ara. Per aquest motiu, han ampliat la zona de venda, fent-la més ampla, espaiosa i més visual per fer més fàcil la visualització dels productes.

El magatzem, tanmateix, “continua ple dels antics calaixets que tanta personalitat li atorgaven.

FERRETERIA RODESA
Ptge. Torre Palauet, 1 - MATARÓ
Tel. 93 799 57 08 - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.