DigiFoto - Escola de Fotografia...i molt més

El centre ha organitzat un “Viatje fotogràfic al Marroc” per Setmana Santa

  • Redacció
  • Divendres, 20 Març 2015 14:10

Especials 2014/2015, digi foto

Tot i la curta trajectòria, l’Escola de Fotografia DigiFoto, està oferint un ampli ventall formatiu. La novetat d’aquest trimestre és la posta en marxa del curs de “Fotoreportatge contemporani”, amb el col·lectiu Calle35, que comença el dia 17 de març amb una durada de 56 hores.

El centre d’activitats i formació fotogràfica, situat al 283-285 de l’Avinguda Maresme, segueix programant, a més, exposicions. La pròxima inauguració serà el dia 20 de març a les 20:00h del vespre, amb una exposició anomenada “Night shots”, dedicada a les fotografies nocturnes.

DigiFoto aposta ara per altres tipus d’oferta formativa relacionada amb la fotografia. D’aquesta manera, de cara a aquesta pròxima Setmana Santa, el centre ha organitzat un “Viatje fotogràfic al Marroc”, amb la col·laboració de Katxima Viatges.
Durant una setmana, del 27 de març al 3 d’abril, la proposta inclou els vols d’anada i tornada, estada a Marràqueix i visites com la ruta de les mil kasbahs o al desert d’Erg Chebbi.
Prèviament al viatge, a les instal·lacions mataronines hi haurà una sessió preparatòria i, al llarg de tota l’estada, sessions diàries, a més de disponibilitat total dels professionals.

DIGI-FOTO
Avda. Maresme, 283-285 - Mataró
Tel. 931 240 827