Farmàcia Corona Subirana

Més que una farmàcia, un centre de salut

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dilluns, 09 Març 2015 11:13

Especials 2014/2015, Farmacia Subirana 1

No és habitual que les farmàcies tinguin un lema propi però la Farmàcia Corona Subirana no és una farmàcia com qualsevol altra. Oberta al Passeig de Ramon Berenguer des del 1970, rep els seus clients –molts de tota la vida– amb un leimotiv que s’apliquen a l’hora d’atendre’ls a tots. L’eslògan diu així: “El nostre objectiu és la teva salut. Gràcies”.

L’establiment és més que una farmàcia i, encara que amb arrels històriques i anant ja per la tercera generació familiar al capdavant, aposta per un concepte modern de farmàcia. A Corona Subirana hi trobem un tracte i uns serveis que ajuden a millorar la qualitat de vida, molt més enllà que un dispensari de medicaments. Així, al mateix establiment hi ha, a més d’un potent servei d’ortopèdia a mida, altres elements complementaris com un servei de nutrició personalitzada, servei específic per deixar de fumar, controls analítics o fórmules magistrals pròpies.

La Farmàcia Corona Subirana és un referent per tracte proper i familiar a Cerdanyola

Això converteix la Farmàcia en tot un centre de salut, amb tots els serveis que s’hi poden sol·licitar. Òbviament tots els àmbits que toca la farmàcia i també altres com l’homeopatia o les Flors de Bach, disciplines amb cada vegada més practicants.

La farmàcia té un horari continuat i basa el seu èxit en el seu arrelament al barri. El dels seus nou treballadors –6 farmacèutics, una ATS i dos auxiliars– és un tracte proper i familiar amb clients que coneixen de tota la vida. D’aquesta manera la relació entre pacient i farmacèutic es fa més intensa i confiada i la relació es basa en el consell i l’acompanyament davant de totes les situacions que es puguin donar.
L’aposta per l’ortopèdia

La Farmàcia Corona Subirana és un centre acreditat per CatSalut per fer ortopèdia a mida en el màxim graó de qualitat. Aquest distintiu administratiu permet al centre oferir tots els serveis ortopèdics i en diferents àmbits com les ajudes dinàmiques, plantilles a mida, estudis i exploracions personals, grues o llits especials. La Farmàcia actua d’intermediària entre les primeres empreses del sector i el client per tal d’aconsellar en cada cas els productes que més s’escauen a les necessitats concretes.

És un centre d’ortopèdia acreditat per CatSalut en la màxima qualitat

També en l’àmbit de l’ortopèdia esportiva tenen tots els serveis i productes necessaris en ajuda a la musculació i altres aplicacions esportives com els compressius. Igualment fan silicones podals, teràpies vasculars o limfedemes, productes a mida o estàndards.

Especials 2014/2015, Farmacia Subirana 2

FARMÀCIA CORONA SUBIRANA
Pss. Ramon Berenguer, 73-75. 08303 - Mataró
Tel. 937 579 093 - Fax: 937 571 718
www.farmaciacoronasubirana.com