Hestia Maresme

Assistència sociosanitària privada centrada en la persona

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dilluns, 09 Març 2015 11:03

Especials 2014/2015, Hestia mataro

El centre Hestia Maresme ha posat en funcionament, des de fa uns mesos, un nou sistema d’atenció integral centrat en la persona. Es tracta de la unitat d’assistència privada, situada en la segona planta del centre i que compta amb 22 llits, on es dóna resposta, amb servei mèdic i d’infermeria les 24 hores del dia, a persones que pateixen malalties cròniques discapacitants, malalties evolutives que provoquen invalidesa, deteriorament cognitiu, com és el cas de l’Alzheimer, i malalties en fase terminal, així com a pacients amb problemes de rehabilitació funcional o que requereixen cures o tractaments de manera continuada després de ser intervinguts quirúrgicament.

L’àrea d’assistència privada d’Hestia Maresme és, per tant, molt més que una residència. Els seus metges i infermers, presents les 24 hores del dia, garanteixen una atenció personalitzada d’alta qualitat on s’avaluen multidisciplinarment les seves necessitats, conjuntament amb la fisioterapeuta i el terapeuta ocupacional del centre. A Hestia Maresme fan atenció centrada en la persona.
El seu equip professional planifica de forma consensuada els objectius terapèutics de cada pacient, ja sigui per a una llarga estada, una convalescència o per un respir familiar a l’estiu.
L’objectiu és que els vostres éssers estimats se sentin ‘com a casa’. I tots aquests serveis a un preu de 53,33 euros diaris. Deixi la salut dels seus a les seves mans.

HESTIA - MARESME
C/Lepant, 13-21. Mataró
Tel. 93 116 52 79
www.hestiamaresme.org // Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.