La Fotodepilació amb llum premuda

És una tècnica totalment indolora que pot ser aplicada a qualsevol tipus de pell, clara o fosca i qualsevol tipus de pèl, ja sigui fi o gruixut

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dilluns, 09 Març 2015 10:49

Especials 2014/2015, Fotodepilació llum premuda

La fotodepilació amb llum premuda és una tècnica evolucionada dels equips làser, que aconsegueix la destrucció progressiva i permanent dels fol·licles pilosos de la regió tractada. A diferència d’altres tècniques, fins i tot del làser, la llum premuda pot ser emprada en qualsevol tipus i color de pell (fosca o clara), qualsevol color o tipus de pèl (gruix o fi, clar o fosc) i en qualsevol localització corporal, ja que és una tècnica indolora. Per això no cal la utilització de cap anestèsic local, ja que la pell no pateix durant la seva aplicació: després de la sessió de depilació sols queda un discret eritema durant escassos minuts que desapareix espontàniament.

Alguns làsers escalfen la superfície de la pell per sobre dels 700ºC podent causar cremades o hiperpigmentació si no se’ls fa servir de forma acurada. Amb la llum premuda, l’energia es distribueix igualment en una àrea més gran i la temperatura en la pell no sobrepassa els 70ºC.

Aquesta temperatura relativament baixa del tractament, permet la penetració profunda de la llum en la pell sense causar cap dany superficial. El resultat és un tractament de depilació magnífic, eficaç, segur i econòmic. Perquè el tractament sigui efectiu hi  ha d’haver borrissol a l’hora de l’aplicació, o sigui que la/el pacient haurà de rasurar-se l’àrea 4 o 5 dies abans, o deixar passar 3 setmanes des de la depilació amb cera per permetre un petit creixement dels pèls.