Llar d’Infants Anca

La importància de treballar la intel·ligència emocional de ben petits

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dilluns, 09 Març 2015 10:25

Especials 2014/2015, ANCA

La Llar d’Infants Anca, amb més de 10 anys d’experiència en l’atenció als nens i nenes en llengua anglesa treballa la intel·ligència emocional de les criatures des de la seva edat més primerenca. Per intel·ligència emocional s’entén el fet d’estar content o trist, per exemple, perquè el nen pugui veure si ha fet quelcom bé o malament.

Les habilitats emocionals s’han d’ensenyar. D’aquesta manera s’aposta per incidir en què els nens aprenguin aquestes habilitats emocionals que garanteixin un bon desenvolupament, i que en un futur els permetin tenir èxit en el seu dia a dia. Es tracta de donar claus importants pel seu benestar emocional, per estar tranquils amb ells mateixos i saber controlar les seves emocions.

Les emocions són molt importants al llarg de la vida, per això és molt important saber com gestionar-les. Si l’infant treballa bé les emocions, i sap expressar el que sent, el seu futur serà molt més ric. El contacte físic i emocional, per exemple, a l’hora de dur-lo al bressol els  ajuda a regularitzar les seves emocions i que les sàpiguen expressar i controlar.

JORNADA PORTES OBERTES - 14 de març. De 10h a 13h
La Llar d’Infants Anca
C/ Créteil, 41 - 08304 Mataró.
Tel.  93 790 75 53