Casa Graupera

Molt més que les millors neules del país

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dimecres, 17 Desembre 2014 10:43

Especials 2014/2015, casa graupera 1

Tots els mataronins associen el nom de Casa Graupera al Nadal i especialment a les seves neules. Es tracta de l’establiment amb les millors neules del país, hereus com són d’una tradició amb més d’un segle de mestres de les galetes i les xocolates. L’oferta de Casa Graupera, però, va molt més enllà de l’extensa varietat i oferta de neules que comprèn tota la gamma. Casa Graupera també és sinònim de dolços especials, joies de neula, o xocolates, a més de galetes tradicionals com els melindros, els carquinyolis o els pets de monja.

Quan arriben els dies de Nadal, a més, amplia oferta amb torrons artesans de primera qualitat –l’exigència amb què el producte sigui de quilòmetre zero i de màxima qualitat és sagrada– entre els quals destaca l’edició especial de torró de gema ‘24’ que només es pot trobar a Mataró els dies 23, 24 i 30 i 31 de desembre.

Especials 2014/2015, newla salada

Xocolates i galetes especials

Altres productes especials de Graupera són les rajoles de xocolata belga exclusives, amb llaminadures, xocolatines, neules o carquinyolis, les galetes de l’estació –aquests dies una interessant oferta de galetes de Nadal amb massa pròpia i pintades en xocolata. Casa Graupera simbolitza, com cap altre establiment, l’aposta per la qualitat en els dolços, galetes i xocolates de Nadal i de tot l’any. Un negoci familiar que aposta per la millor qualitat i que ens dóna el millor gust a les ocasions més especials del calendari.

Postals de felicitació a un preu exclusiu de 25 euros

Una de les novetats d’aquesta campanya de Nadal són els packs que, a manera de postal de felicitació de Nadal, ofereix Casa Graupera de forma exclusiva a la seva botiga de Mataró i a un preu ajustat especial pels mataronins. Es tracta d’un present especialment pensat per a les festes que inclou una selecció de neules, neules farcides, torró i polvorons en dues versions, una de més convencional i una amb protagonisme absolut de la xocolata.
Aquestes felicitacions de Nadal estan valorades en 40 euros però es venen a Mataró de manera exclusiva per 25 euros. Un preu a l’abast de tothom per a poder fer una felicitació dolça com cap altra.

Especials 2014/2015, galetes

El torró del Tricentenari
Ja fa més de 20 anys que casa Graupera elabora un torró especial cada any. Per aquest 2014 proposa el torró ‘Origens’ per commemorar el Tricentenari i que parteix del carquinyoli, una galeta quasi medieval, que acompanya amb la seva trufa i ratafia. Es busca així un torró amb un gust que invoca el 1714. Val molt la pena.

CASA GRAUPERA
c/ de Sant Simó, 5, Mataró. Tel. 93 755 02 22
Obert de dimarts a divendres de 10h a 14h i de 17h a 20:30h.
Dissabte de 10h a 14h i de 17h a 20,30h.