Pizzeria Lluís i Cau Grillat canvien de local

Per mantenir la seva essència

  • Redacció
  • Dijous, 08 Gener 2015 13:52

Especials 2014/2015, el cau grillat logo

La passada nit de Reis va ser la darrera que Pizzeria Lluís i el Cau Grillat, els dos grans noms propis de la gastronomia local a la Baixada de les Escaletes van obrir en els locals on s’han fet tan coneguts i estimats pels mataronins. Tots dos restaurants canvien de local per poder millorar les seves prestacions i seguir tenint èxit. No canvia de carrer Pizzeria Lluís que avui dissabte mateix obre portes allà on fins ara era el Cau Grillat, a les mateixes Escaletes.

Amb el canvi de local, Lluís guanya més espai tant per cuina com per comensals, pel que amplia el seu aforament i, el que és més important, segueix associant el seu nom al mateix carrer de les dues darreres dècades.

Lluís obre on era el Cau Grillat i aquest ho farà a final de mes al carrer d’en Pujol

Pizzeria Lluís, a més de canviar de local, també obrirà els migdies amb menú diari setmanal. Es tracta d’un canvi de local que millorarà les condicions tant pels seus cuiners com per la molta gent que hi té la seva pizzeria de referència.

Especials 2014/2015, plat 1

I si el Cau Grillat també s’ha fet un nom amb la seva cuina casolana i especialitats com els creps i el bacallà, els seus devots hauran d’esperar a final de mes per veure com obre portes al Carrer d’en Pujol, un altre dels epicentres gastronòmics del Centre històric de la ciutat.

Especials 2014/2015, plat 2

Aquesta és la doble mudança encadenada, pel que fa a dos restaurants locals molt estimats, pensada per millorar les prestacions de tots dos establiments en una nova etapa marcada pel servei de sempre.

Pizzeria Lluís i el Cau Grillat són dos dels noms propis més estimats pel que fa a la gastronomia del centre de mataró, amb anys d’història que ara segueixen amb una nova etapa.

PIZZERIA LLUIS
Baixada de les Escaletes, 2.
Mataró.

EL CAU GRILLAT
c/ d'en Pujol, 13.
Mataró.