SOM-INK Colors: la teva botiga de consumibles per a impressores

Especialistes en el reciclatge professional de cartutxos de tinta i de tòners

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dijous, 18 Desembre 2014 12:50

Especials 2014/2015, Som-Ink

El reciclatge de cartutxos suposa un gran estalvi econòmic per a empreses i particulars: fins a un 60% sobre el preu dels cartutxos originals (segons model). La densitat d’impressió, tonalitat, característiques d’assecat o color de les tintes i tòner reciclats són iguals, o fins i tot, superiors a les dels cartutxos originals.
SOM-INK Colors ofereix la més àmplia gamma de consumibles per a impressores a particulars i professionals, així com tot tipus d’equips d’impressió. Amb botiga a Mataró des de l’any 2006 i a Granollers des del 2007, durant aquests 8 anys, SOM-INK Colors ha estat en una contínua evolució:

-Ha anat actualitzant la seva maquinària pel procés de reciclatge dels cartutxos així com ampliant la seva oferta tant de consumibles com d’equips d’impressió.
-Negociació continuada amb proveïdors de components pel reciclatge, millorant així la qualitat dels productes.
-Disposen d’un assessor comercial per a empreses tant a la zona de Mataró com de Granollers, oferint la millor opció per a cobrir les necessitats d’impressió dels clients. Dins dels serveis que ofereixen a empreses s’inclou, per exemple, l’entrega gratuïta de les comandes en menys de 24 hores, amb vehicle personalitzat SOM-INK.

Al març del 2014, SOM-INK Colors canvia la ubicació de la seva botiga de Mataró, establint-se en un local més gran que els permet disposar d’una superfície més òptima per a l’exposició dels seus productes, així com de les zones destinades a taller i emmagatzematge, ja que un 90% de les referències de botiga surten del seu taller de reciclatge.
Des dels seus inicis, el reciclatge de cartutxos de tinta i tòners ha estat la base de la seva activitat, amb la finalitat de poder oferir al públic un producte econòmic, de qualitat i ecològic. SOM-INK Colors disposa de la millor i més moderna maquinària pel reciclatge de consumibles de les principals marques del mercat.

Tres raons per reciclar
Economia: Reciclar cartutxos constitueix un estalvi important, respecte dels alts costos dels originals.
Qualitat: La qualitat de les matèries primeres utilitzades, importades directament, junt  amb sistemes i equips d’última generació, permeten un testeig i una qualitat consistent en tots els productes. Garantit.
Ecologia: Reciclant i reduint la quantitat de cartutxos (amb elements no biodegradables) que són llençats a les escombraries, contribuïm a la conservació del nostre medi ambient.

SOM-INK Colors
c/ Jaume Isern, 79. Mataró
Telf. 937 416 551
www.somink.es