Marbres de primera qualitat, ara a Argentona

L'empresa porta ja quasi 30 anys a Premià

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dijous, 29 Gener 2015 10:38

Ciutat 2014/2015 marmoles argentona

Mármoles Argentona ha obert fa un mes les seves portes al municipi, a la nau del costat de Gress Argentona. Es tracta d’una empresa especialitzada en aquest àmbit amb llarga experiència. Ofereixen els seus serveis en tot tipus de marbres: naturals, silestone, façana, cuines o terres. Proporcionen el material i ho fan partint de la premissa de la qualitat com a garantia. En una aposta com és la del marbre sempre cal primar la qualitat perquè el resultat sigui òptim. Mármoles Argentona ofereix garantia per a tots els seus clients, sigui el finalista particular o el professional. L’empresa també ofereix el servei d’instal·lació en les intervencions dins de la llar com cuines o lavabos, no en treballs de façanes o a gran escala.

Després de quasi 30 anys en el negoci des d’una empresa a Premià, ara fan el salt al polígon argentoní per poder oferir els seus serveis i materials a un ventall més ampli de clients del Maresme.

La qualitat dels marbres de Mármoles Argentona és la seva gran bandera. Aposten per materials de gran qualitat, primant els marbres bons i duradors mentre altres empreses ofereixen materials de molt més mala qualitat a preus més baixos que acaben oferint un resultat pitjor.
Tots els marbres que ven Mármoles Argentona tenen acabats fets amb maquinària de control numèric. Això permet uns acabats molt acurats i garanteixen un treball precís a l’hora de treballar amb un material com és el marbre.

MARBRES ARGENTONA
Passatge Amics d'Argentona, 8 (CAN NEGOCI)
Telf: 570 78 36 31 // 677 87 78 72
www.marmolesargentona.com