Acadèmia de controladors d’accés nova a Mataró

La nova academia oficial Bull, està certificada per la Generalitat de Catalunya

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dijous, 29 Gener 2015 10:13

Ciutat 2014/2015 bull control

Discoteques, locals, empreses o hotels requereixen els serveis, per normativa, de professionals en el control d’accés. Es tracta d’un àmbit laboral del qual sempre hi ha demanda i especialment ara que s’acosta la temporada d’accés. Els mataronins que es vulguin dedicar a aquest àmbit estan d’enhorabona amb l’obertura a la ciutat d’una seu de l’acadèmia Bull, una de les més sol·licitades d’aquest sector.

Bull és a la vegada una empresa que ofereix els serveis de controladors d’accés, amb una borsa de treball pròpia per a més de 200 persones i una acadèmia de formació. Treballen a Eivissa, Girona, Barcelona i ara a Mataró.

Bull és acadèmia oficial certificada per la Generalitat de Catalunya, homologada per formar i examinar a futurs controladors d’accés. Aquest àmbit està molt reglamentat i la formació necessària per poder-ne treballar ha de passar per centres com l’obert a Mataró. Per cursar-lo només fa falta ser major d’edat i tenir el certificat d’estudis primaris. El curs és un intensiu que es cursa en dues setmanes i un total de 60 hores lectives. A posteriori hi ha un examen a partir del qual Interior et pot tramitar l’acreditació per poder exercir.

Bull ofereix no només la formació necessària per a ser controladors d’accés sinó també la borsa de treball de Bull Control com a possible sortida professional per aquells que es vulguin formar. Una opció que val la pena estudiar.

ACADÈMIA BULL
Passatge Comtes Mir i Borrell, 4. (Pla d'en Boet)
Tel. 931 644 622 // 617 156 058
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.