Mercat del Moble

Tot tipus de mobles outlet on la relació qualitat-preu és inigualable

  • Redacció
  • Divendres, 09 Gener 2015 11:20

Ciutat 2014/2015 Mercat del moble 1

Mercat del moble de Mataró és una empresa de compra i venda de mobles en creixement, guanyant posicions dia a dia en aquest sector que cada vegada és més exigent


Actualment compta amb tres botigues. Mercat del moble 1 situada al carrer Pablo Iglesias 20. La primera i l’única botiga exclusiva de mobles de segona mà al Maresme; més de cinc anys els avalen i sempre han estat líders en aquest sector. Oferint una àmplia varietat de mobles i oportunitats. A més, amb una secció d’electrodomèstics (gamma blanca) de segona mà, revisats i amb garantia.

I també pots vendre allò que ja no fas servir. Molt senzill! Només has d’enviar una fotografia de tot el que vulguis vendre a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Mercat del moble 2 està situada a Ronda Prim 77. Hi podreu trobar tot tipus de mobles outlet amb una relació qualitat-preu inigualable. Amb ofertes i promocions diàries; oferint els preus més baixos del mercat.

Per últim Mercat del moble 3, al carrer Sant Benet 41. Dedicada al món del descans. Compta amb més de 30 models de sofàs -pell, polipell, tela, relax i motoritzats- amb ofertes i promocions immillorables  i un ampli assortit de matalassos, canapès i packs elèctrics. Oferint una gamma de primeres marques a preus outlet.

ELS PREUS, A LA BAIXA
La baixada de l’IPC encara es nota més en un comerç barat de per se

Ciutat 2014/2015 Mercat del moble 3

Les botigues d’ocasió o segona mà ja són, de per se, més barates que les convencionals. Per això encara són més susceptibles de ser referència en moments com els actuals, de baixada generalitzada de preus. Els preus han baixat tres dècimes al desembre i han fixat una inflació anual del -0,4% a la demarcació de Barcelona, segons les dades de l’IPC.

Aquesta taxa d’inflació és la més baixa que s’ha registrat un desembre a Catalunya des de l’any 1978, quan comença la sèrie històrica per autonomies de l’INE. Al conjunt de l’Estat, els preus han baixat sis dècimes i han tancat l’any amb una taxa anual de l’-1,0%, la més baixa en un desembre des del 1961, quan comença la sèrie històrica d’aquesta variable. Aquesta tendència macro-econòmica generalitza una tendència que les botigues d’ocasió ja tenen per norma.

Els preus han anat el darrer trimestre a la baixa, tendència que podria acabar-se aviat

Els preus han caigut quatre dècimes a Catalunya entre novembre i desembre, també influïts especialment pel descens del transport (-3,6%), però també del vestit i el calçat (-0,9%). A tot l’Estat, al desembre la taxa de variació mensual de l’IPC és del -0,6%, amb una notable repercussió negativa del preu del transport (-3,4%), i del vestit i el calçat, amb una taxa del -2,0% a causa de les primeres baixades de preus de la campanya de rebaixes d’hivern.