Compra-venda d'ocasió: de segona mà, les mateixe garanties

Outlets, oportiunitats, segona mà, ocasió, descomptes, promocions, productes del dia, rebaixes...

  • Redacció
  • Divendres, 09 Gener 2015 10:04

Ciutat 2014/2015 tot ocasió 2

Avui dia, el consumidor compra productes de segona mà quan no fa pas gaires anys això era impensable, i no obstant això, avui dia existeix ja aquest tipus de consumidor, adaptat i educat per a això. Prova d’això, és la proliferació d’aquest tipus de botigues destinades a vendre productes de segona mà, com  electrodomèstics, roba, mobles i una mica més comú: els vehicles.


Aquest tipus de productes, pel fet de ser de segona mà, no perden garanties, és a dir, si el consumidor els adquireix en un establiment, la llei li permet dos anys de garantia, tret que es pacti un termini inferior que com a mínim ha de ser d’un any. Aquesta condició afecta únicament als articles que es venen dins d’un establiment; si la compravenda es realitza entre particulars no s’aplica la legislació de consum, sinó el codi civil, per la qual cosa el comprador simplement disposaria de sis mesos per reclamar davant els tribunals qualsevol defecte o problema ocults en l’article.

Ciutat 2014/2015 tot ocasió

Com a consumidor tens els mateixos drets en aquest tipus de botigues

Comprar a través d’aquests comerços ofereix certes garanties, ja que els productes posats a la venda s’han revisat i han de complir els mateixos requisits que qualsevol altre comerç. Tot i això, farem bé de sol·licitar sempre la factura o el tiquet que reflecteixi l’operació, perquè serà allò el que ens permetrà mantenir tots els nostres
drets com a consumidors finals.

Second Company arriba aquest 2015 als 18 anys com a establiment de referència en segona mà a Mataró

LA IMMEDIATESA DEL COMPRA-VENDA

Ciutat 2014/2015 campanya electoral-mora

Si bé les botigues de segona mà han anat en augment els darrers temps hi ha noms com els de Second Company que poden oferir els seus serveis de compra-venda des de l’experiència de més de tres lustres. Aquest 2015 l’empresa compleix 18 anys a la ciutat, durant els quals s’ha especialitzat com un servei que té en la immediatesa la seva major virtut. A Second Company hi pots anar a vendre aquell producte que ja no vols i necessites i amb una sola cita o un màxim de 24 hores en alguns casos reps el preu pactat al comptat. Igualment, disposen d’exposició i venda de tot el producte comprat i ofereix sempre garantia d’un any en totes les seves vendes. Second Company és doncs sinònim de venda immediata o de compra barata.

Electrònica, material d’àudio i vídeo, instruments, fotografia, informàtica, maquinària de bricolatge, el petit electrodomèstic, or i plata, equipament esportiu o telefonia són àmbits amb els quals treballa Second Company i en el que es pot confiar plenament.

També ofereix el servei d’empenyorament de tot tipus de producte per tal de disposar de diners de forma immediata. Un cop empenyorat un producte, te’l reserven durant 30 dies per si el vols recuperar,