DigiFoto: formació fotogràfica única

És a primera escola privada de fotografia fora de Barcelona

  • Redacció //Foto: cedida
  • Divendres, 19 Setembre 2014 11:49

Especials 2014/2015, digifoto

Avui divendres obre portes DigiFoto, la primera escola privada fora de Barcelona d’estudis específics en fotografia. DigiFoto són quatre professionals d’aquest àmbit com són Toni Garcia, Raquel Romero, Albert Burguera i Miquel González. DigiFoto representa una alternativa que fins ara no existia en el món de la formació específica en l’àmbit fotogràfic. El projecte del Centre d’Activitats i Formació Fotogràfica DigiFoto neix amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat en l’adquisició dels coneixements necessaris per aconseguir les millors fotografies.

Els cursos que ofereix Digifoto són modulars i adaptats en durada i preu a trimestres. Aquest sistema d’aprenentatge en períodes –per contra dels cursos anuals de les escoles oficials– permeten també un finançament molt més a l’abast de totes les butxaques. Els cursos que ofereix Digifoto s’adapten a diferents nivells i tipus d’estudiants, tant per a persones que s’inicien en la fotografia com per altres que volen especialitzar-se.

Els primers mòduls que ofereixen són d’iniciació, iniciació al revelat, avançat en revelat i especialització en estudi fotogràfic. Tots els cursos compten amb tallers complementaris. Digifoto compta amb unes instal·lacions específiques, amb un estudi de 80 metres quadrats. Unes instal·lacions també disponibles per hores per a professionals que no disposin d’un espai així.

Pots trobar més detalls i informació a digifoto.cat on també s’aniran actualitzant les activitats, entre les que destacaran les exposicions que es mostraran a l’escola.

DigiFoto
Avda. Maresme, 283-285 - Mataró
T. 931 240 827
www.digifoto.cat