Tot en rètols i segells, a Mataró des de fa 48 anys

Retolins, dedicada al rètols, està a punt de complir els mig segle de vida

  • Redacció
  • Divendres, 23 Maig 2014 10:55

Ciutat 2013, Retolins

La història de Rètolins és la d’una empresa que fa 48 anys i dues generacions que ofereix els seus serveis a la capital del Maresme. L’empresa, actualment al carrer Tetuan, es dedica al negoci dels rètols, senyalització i segells de goma, tant per a particulars com per a majoristes.

Mercè Vilà, la seva responsable explica que “som l’única empresa que fabrica segells de goma a la comarca, ens hi dediquem des que vam començar, aquest és el punt més fort i destacat de l’empresa”. Òbviament, quasi mig segle de vida fa que el negoci hagi anat incorporant millores i canvis de retruc de l’ús de les noves tecnologies. “Fem impressions digitals en rètols o adhesius quan abans quasi tot es pintava a mà. El negoci ha evolucionat molt i abans tot es feia manualment i actualment tot és digital i s’informatitza”, explica Vilà.

Rètolins ofereix tota la gamma de serveis que necessiti qualsevol persona que vulgui retular la seva empresa, senyalitzar o aconseguir aplicacions de la seva imatge. “Nosaltres hi som per a ells, podem plasmar la publicitat de l’empresa allà on ens ho demanin, des de fer-ho en els vehicles per exemple com en molts altres materials”

RETOLINS
C/Tetuán, 25 - MATARÓ
Tel. 93 798 15 44